Gratis producten reviewen bij Dressmy

Gratis producten reviewen bij DressMy!

DressMy is op zoek naar bloggers met een eigen blog of website en graag reviews willen schrijven over onze producten. Wij staan achter de producten en merken die we verkopen en laten ze graag onafhankelijk testen door jou!
Heb jij een eigen blog of review site waar je schrijft over gadgets, fashion of wijn producten, dan willen we graag met je samenwerken!

Stuur een email naar marketing@dressmy.nl en geef daarin aan wat je blog / website is en waar je graag over zou willen schrijven. In overleg sturen we dan een kosteloos het te reviewen product toe. In ruil voor een goed onderbouwde review en een link naar onze webpagina mag je het product houden. Gratis!
Dus heb je een blog of website en zou je graag gratis producten willen reviewen, neem dan contact met ons op.

 

Voorwaarden:
Je blog of website moet uiteraard voldoende aansluiten bij onze producten en doelgroep. Daarnaast verwachten we dat je blog / website voldoende bezoekers op maandbasis ontvangt om in aanmerking te komen voor het gratis reviewen van onze producten.
DressMy heeft altijd het recht om aanvragen te weigeren als we vinden dat niet voldoende aan bovenstaande voorwaarden kan worden voldaan of we om een andere reden niet met het betreffende blog of website geassocieerd willen worden.

 

Team DressMy